1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ni forum apa?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jiwaumno



Posts : 10
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Ni forum apa?   Thu Sep 17, 2009 10:52 pm

Nak niaga kena buka kedai besar2 serupa Maidin,baru customer ramai,ni ciput jer cukup2 makan,alahai....

Back to top Go down
View user profile
Jiwaumno



Posts : 10
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Thu Sep 17, 2009 11:00 pm

Ni sapa toke?Deedat kat TKO tu ka?he he

salam toke.... study
Back to top Go down
View user profile
Jiwaumno



Posts : 10
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Thu Sep 17, 2009 11:05 pm

Sebagai mukakdimah pembuka bicara aku hadiahkan bacaan tarranum dari syeikh Tablawi...best woooo..


Back to top Go down
View user profile
Jiwaumno



Posts : 10
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Thu Sep 17, 2009 11:18 pm

Begitu hebatnya Syeikh Tablawi membaca Alquran dalam berbagai bacaan.Fuhhh nafasnya cukup panjang hingga mampu baca beberapa baris tanpa henti.

Apakah amalan mereka hingga mampu baca begitu panjang?
Back to top Go down
View user profile
Jiwaumno



Posts : 10
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Fri Sep 18, 2009 1:51 am

Setengah dari mereka katakan berenang dapat buat nafas jadi panjang..tah betul ke idaknya w,alam.
Back to top Go down
View user profile
Jiwaumno



Posts : 10
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Fri Sep 18, 2009 10:37 pm

Laman ni font dia cantik tapi orang tadak..
Back to top Go down
View user profile
hiemavary
moderator
moderator


Posts : 26
Join date : 2009-08-19
Location : New castle, Malaysia

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Sat Sep 19, 2009 7:08 pm

Jiwaumno wrote:
Laman ni font dia cantik tapi orang tadak..
biasa la bro,baru-baru ni..xpanas lg..sat lg rmai laaa.
Back to top Go down
View user profile
subangman
moderator
moderator


Posts : 3
Join date : 2009-08-11
Location : johor, selangor

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Mon Sep 21, 2009 6:48 pm

hiemavary wrote:
Jiwaumno wrote:
Laman ni font dia cantik tapi orang tadak..
biasa la bro,baru-baru ni..xpanas lg..sat lg rmai laaa.

selamat hari raya untuk semua
Back to top Go down
View user profile
Syahid
Moderateur
Moderateur


Posts : 105
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Wed Sep 23, 2009 4:38 pm

forum ni belum mantap lagi. nama forum dah cantik, mungkin admin kena upgrade lagi dan lebih promosi. aku ada gak buat promosi, tapi dalam tko aje la.
Back to top Go down
View user profile
Syahid
Moderateur
Moderateur


Posts : 105
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Wed Sep 23, 2009 4:41 pm

Jiwaumno wrote:
Ni sapa toke?Deedat kat TKO tu ka?he he

salam toke.... study

aku kenal Deedat tko tu, bukan forum dia ni . Dia tu buat blog pun tak pandai lagi , apatahlagi nak buat forum .
Back to top Go down
View user profile
Jiwaumno



Posts : 10
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Sun Sep 27, 2009 2:08 am

Syahid wrote:
forum ni belum mantap lagi. nama forum dah cantik, mungkin admin kena upgrade lagi dan lebih promosi. aku ada gak buat promosi, tapi dalam tko aje la.

Owh jadi siapa nama tuan punya web ni?Tuan syahid ka?
Back to top Go down
View user profile
Syahid
Moderateur
Moderateur


Posts : 105
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Sun Sep 27, 2009 3:32 am

Jiwaumno wrote:
Syahid wrote:
forum ni belum mantap lagi. nama forum dah cantik, mungkin admin kena upgrade lagi dan lebih promosi. aku ada gak buat promosi, tapi dalam tko aje la.

Owh jadi siapa nama tuan punya web ni?Tuan syahid ka?

Hah! dah nak betul tu, sikit je lagi , sipi je, cuba try sekali lagi, dah hampir sangat dah .
Back to top Go down
View user profile
Jiwaumno



Posts : 10
Join date : 2009-09-17

PostSubject: Re: Ni forum apa?   Sun Sep 27, 2009 9:22 am

Looo dah jadi borak teka lak dah...

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ni forum apa?   Today at 12:29 am

Back to top Go down
 
Ni forum apa?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MMSA Forum Down
» New to the forum
» The Code of Conduct for the forum
» How Long Has Shout Around The World Been A Forum?
» British and Commonwealth Military Badge Forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: