1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Wak ada hati nak buat forum sendiri.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Sun Aug 30, 2009 1:36 pm

Assalammualaikum wbt dan salam Sejahtera kepada anda semua...

Wak nak belajar buat forum sendirilah, tapi wak takde buku dan guru untuk buat dan teringin menambah ilmu buat forum..
Wak tahu ada diantara anda ada yang webmaster dalam forum pro PR.. dgn bantuan anda semua, InsyaAllah wak nak buat sendiri forumnya... dan sekiranya boleh tak kasi details budget sekali... kalau ada link yang boleh menambah pengetahuan wak lagi bagus... kalau boleh wak nak belajar dari basic dahulu.. pernah gak wak cuba buat forum sesuka hati..

tapi tak faham langsung function nya... minta tolong sesapa yang sudi membantu wak...
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Sun Aug 30, 2009 6:56 pm

wakjeng wrote:
Assalammualaikum wbt dan salam Sejahtera kepada anda semua...

Wak nak belajar buat forum sendirilah, tapi wak takde buku dan guru untuk buat dan teringin menambah ilmu buat forum..
Wak tahu ada diantara anda ada yang webmaster dalam forum pro PR.. dgn bantuan anda semua, InsyaAllah wak nak buat sendiri forumnya... dan sekiranya boleh tak kasi details budget sekali... kalau ada link yang boleh menambah pengetahuan wak lagi bagus... kalau boleh wak nak belajar dari basic dahulu.. pernah gak wak cuba buat forum sesuka hati..

tapi tak faham langsung function nya... minta tolong sesapa yang sudi membantu wak...

salam wak....maaf wak. aku sokong sangat wak buat tapi aku tak ada kepakaran.
yang dapat aku tolong.....tolong comment aje lah.....

jadi untuk permulaan...aku ucapkan selamat berjaya buat wakjeng.....BKKDD
Back to top Go down
View user profile
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Sun Aug 30, 2009 10:54 pm

langau wrote:
wakjeng wrote:
Assalammualaikum wbt dan salam Sejahtera kepada anda semua...

Wak nak belajar buat forum sendirilah, tapi wak takde buku dan guru untuk buat dan teringin menambah ilmu buat forum..
Wak tahu ada diantara anda ada yang webmaster dalam forum pro PR.. dgn bantuan anda semua, InsyaAllah wak nak buat sendiri forumnya... dan sekiranya boleh tak kasi details budget sekali... kalau ada link yang boleh menambah pengetahuan wak lagi bagus... kalau boleh wak nak belajar dari basic dahulu.. pernah gak wak cuba buat forum sesuka hati..

tapi tak faham langsung function nya... minta tolong sesapa yang sudi membantu wak...

salam wak....maaf wak. aku sokong sangat wak buat tapi aku tak ada kepakaran.
yang dapat aku tolong.....tolong comment aje lah.....

jadi untuk permulaan...aku ucapkan selamat berjaya buat wakjeng.....BKKDD

Terima kasih langau bagi galakkan dan dorongan.. study
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Sun Aug 30, 2009 11:31 pm

wakjeng wrote:
langau wrote:
wakjeng wrote:
Assalammualaikum wbt dan salam Sejahtera kepada anda semua...

Wak nak belajar buat forum sendirilah, tapi wak takde buku dan guru untuk buat dan teringin menambah ilmu buat forum..
Wak tahu ada diantara anda ada yang webmaster dalam forum pro PR.. dgn bantuan anda semua, InsyaAllah wak nak buat sendiri forumnya... dan sekiranya boleh tak kasi details budget sekali... kalau ada link yang boleh menambah pengetahuan wak lagi bagus... kalau boleh wak nak belajar dari basic dahulu.. pernah gak wak cuba buat forum sesuka hati..

tapi tak faham langsung function nya... minta tolong sesapa yang sudi membantu wak...

salam wak....maaf wak. aku sokong sangat wak buat tapi aku tak ada kepakaran.
yang dapat aku tolong.....tolong comment aje lah.....

jadi untuk permulaan...aku ucapkan selamat berjaya buat wakjeng.....BKKDD

Terima kasih langau bagi galakkan dan dorongan.. study

doakan projek kambeng aku berjaya wak.....
Back to top Go down
View user profile
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Sun Aug 30, 2009 11:49 pm

langau wrote:
wakjeng wrote:
langau wrote:
wakjeng wrote:
Assalammualaikum wbt dan salam Sejahtera kepada anda semua...

Wak nak belajar buat forum sendirilah, tapi wak takde buku dan guru untuk buat dan teringin menambah ilmu buat forum..
Wak tahu ada diantara anda ada yang webmaster dalam forum pro PR.. dgn bantuan anda semua, InsyaAllah wak nak buat sendiri forumnya... dan sekiranya boleh tak kasi details budget sekali... kalau ada link yang boleh menambah pengetahuan wak lagi bagus... kalau boleh wak nak belajar dari basic dahulu.. pernah gak wak cuba buat forum sesuka hati..

tapi tak faham langsung function nya... minta tolong sesapa yang sudi membantu wak...

salam wak....maaf wak. aku sokong sangat wak buat tapi aku tak ada kepakaran.
yang dapat aku tolong.....tolong comment aje lah.....

jadi untuk permulaan...aku ucapkan selamat berjaya buat wakjeng.....BKKDD

Terima kasih langau bagi galakkan dan dorongan.. study

doakan projek kambeng aku berjaya wak.....

Sapa nie? macam kenal jer ayat tu?
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Mon Aug 31, 2009 1:29 pm

wakjeng wrote:
Assalammualaikum wbt dan salam Sejahtera kepada anda semua...

Wak nak belajar buat forum sendirilah, tapi wak takde buku dan guru untuk buat dan teringin menambah ilmu buat forum..
Wak tahu ada diantara anda ada yang webmaster dalam forum pro PR.. dgn bantuan anda semua, InsyaAllah wak nak buat sendiri forumnya... dan sekiranya boleh tak kasi details budget sekali... kalau ada link yang boleh menambah pengetahuan wak lagi bagus... kalau boleh wak nak belajar dari basic dahulu.. pernah gak wak cuba buat forum sesuka hati..

tapi tak faham langsung function nya... minta tolong sesapa yang sudi membantu wak...

tahniah wak! sbb ada usaha utk terus belajar. 2B pun mcm wak. dulu pernah cuba2 nak buat forum sendiri. tp tak tau langsung functionnya. main klik2 je. tp..satu apa pun tak jadi.


apa2 pun..gud luck wak!!! semoga berjaya. dah jadi nnt..jgn lupa jemput 2B join forum wak.


Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Mon Aug 31, 2009 2:59 pm

chaiyo!!! chaiyo!!!
Back to top Go down
View user profile
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Mon Aug 31, 2009 6:55 pm

pensil 2B wrote:
wakjeng wrote:
Assalammualaikum wbt dan salam Sejahtera kepada anda semua...

Wak nak belajar buat forum sendirilah, tapi wak takde buku dan guru untuk buat dan teringin menambah ilmu buat forum..
Wak tahu ada diantara anda ada yang webmaster dalam forum pro PR.. dgn bantuan anda semua, InsyaAllah wak nak buat sendiri forumnya... dan sekiranya boleh tak kasi details budget sekali... kalau ada link yang boleh menambah pengetahuan wak lagi bagus... kalau boleh wak nak belajar dari basic dahulu.. pernah gak wak cuba buat forum sesuka hati..

tapi tak faham langsung function nya... minta tolong sesapa yang sudi membantu wak...

tahniah wak! sbb ada usaha utk terus belajar. 2B pun mcm wak. dulu pernah cuba2 nak buat forum sendiri. tp tak tau langsung functionnya. main klik2 je. tp..satu apa pun tak jadi.


apa2 pun..gud luck wak!!! semoga berjaya. dah jadi nnt..jgn lupa jemput 2B join forum wak.



Wak pun takde sumber lagilah 2b nak start buat forum.. wak pun start minat nie sejak wak buat blog.. so nak pergi buat forum lak.. wak pernah gak buat forum... hampeh jer jadinya..
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Mon Aug 31, 2009 7:48 pm

wak cubalah cari tutorial dalam net...mungkin ada...
..tak pun..wak hiajck aje khalifah ni....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Wak ada hati nak buat forum sendiri.   Today at 12:34 am

Back to top Go down
 
Wak ada hati nak buat forum sendiri.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MMSA Forum Down
» New to the forum
» The Code of Conduct for the forum
» How Long Has Shout Around The World Been A Forum?
» British and Commonwealth Military Badge Forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: