1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Apa sudah Jadi?????

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Wed Aug 19, 2009 11:09 am

langau wrote:
ekin wrote:
kat mana la ustaz tu sekarang ye..er...er... Very Happy Very Happy

hai.....dalam hati tak sapa yang tau kan? tongue


Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Wed Aug 19, 2009 11:12 am

ekin wrote:
langau wrote:
ekin wrote:
kat mana la ustaz tu sekarang ye..er...er... Very Happy Very Happy

hai.....dalam hati tak sapa yang tau kan? tongue


Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing

Insya Allah....yang terbaik juga disediakan untuk kamu oleh Nya....mintalah....
Back to top Go down
View user profile
budakjalanan
Moderateur
Moderateur


Posts : 72
Join date : 2009-08-19
Location : budakjalanan89@yahoo.com

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Wed Aug 19, 2009 12:49 pm

mngkuk tingkat btol.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
taksygmlut



Posts : 3
Join date : 2009-08-19

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Wed Aug 19, 2009 1:27 pm

langau wrote:
ekin wrote:
kat mana la ustaz tu sekarang ye..er...er... Very Happy Very Happy

hai.....dalam hati tak sapa yang tau kan? tongue


http://duitkutu2u.cjb.net/
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Wed Aug 19, 2009 4:13 pm

taksygmlut wrote:
langau wrote:
ekin wrote:
kat mana la ustaz tu sekarang ye..er...er... Very Happy Very Happy

hai.....dalam hati tak sapa yang tau kan? tongue


http://duitkutu2u.cjb.net/

harap tuan hubungi admin untuk ruang iklan.....


#2...
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 3:19 am

langau wrote:
taksygmlut wrote:
langau wrote:
ekin wrote:
kat mana la ustaz tu sekarang ye..er...er... Very Happy Very Happy

hai.....dalam hati tak sapa yang tau kan? tongue


http://duitkutu2u.cjb.net/

harap tuan hubungi admin untuk ruang iklan.....


#2...
kira nak niaga je
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 10:28 am

Laughing Kalau kat tempat Mujahid belajar ni, ada juga student yang nak ngurat lecturer smata2 nak dapat markah tinggi. Ada yang kaki kipas pun banyak juga.. Last2 markah tinggi-tinggi. Padahal, kita yang satu kumpulan tu, tahulah macam mana diorang ni buat kerja. gerammmmnyer.. Kiter yang belajar macam nak gila ni dapat markah sikit je..
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 10:39 am

mujahidmuda wrote:
Laughing Kalau kat tempat Mujahid belajar ni, ada juga student yang nak ngurat lecturer smata2 nak dapat markah tinggi. Ada yang kaki kipas pun banyak juga.. Last2 markah tinggi-tinggi. Padahal, kita yang satu kumpulan tu, tahulah macam mana diorang ni buat kerja. gerammmmnyer.. Kiter yang belajar macam nak gila ni dapat markah sikit je..

tapi kalau saya jadi lecturer tu...saya fail kan budak2 tu...dapat tengok lama lagi.... tongue
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 11:08 am

Huhu.. Best jugak tu.. tapi kadang2 setiap semester, leturer yang mengajar tu tak sama. Tapi suka lecturer information technology tu.. Bodek la macam mana pun, dier takkan layannn..

Saper tunjuk effort lebih, markah pun lebih..
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 11:11 am

mujahidmuda wrote:
Huhu.. Best jugak tu.. tapi kadang2 setiap semester, leturer yang mengajar tu tak sama. Tapi suka lecturer information technology tu.. Bodek la macam mana pun, dier takkan layannn..

Saper tunjuk effort lebih, markah pun lebih..

itulah yang sepatutnya yang ada dari seorang pendidik...berlaku adil.....

...tapi sekarang...provokasi....amat membimbangkan..... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 11:19 am

Provokasi....

kalau yang membawa ke arah kebaikkan... tak pe lah..

tapi kalau provokasi yang membawa kemudharatan... nauzubillahiminzalik.
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 11:23 am

mujahidmuda wrote:
Provokasi....

kalau yang membawa ke arah kebaikkan... tak pe lah..

tapi kalau provokasi yang membawa kemudharatan... nauzubillahiminzalik.

selalunya...mereka rasa perkara tu biasa dalam hidup...tapi bagi sesetengah golongan...ianya merupakan "ancaman" besar......takut "terancam" lah tu... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 11:26 am

Kenapa ye takut terancam?? Laughing Nak tahu juga..
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 1:54 pm

mujahidmuda wrote:
Kenapa ye takut terancam?? Laughing Nak tahu juga..

bukan takut terancam...tapi takut tak cukup tangan nak tepis tohmahan....

maklumlah.....alasan apa pun....dua-dua dikatakan salah jugak....hehe


Last edited by langau on Tue Aug 25, 2009 1:20 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Mon Aug 24, 2009 3:40 pm

Owh.. Tak per, ada banyak pihak yang boleh tolong over.
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Tue Aug 25, 2009 1:21 am

mujahidmuda wrote:
Owh.. Tak per, ada banyak pihak yang boleh tolong over.

yang tolong "cover" tulah yang banyak buat cerita...... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Tue Aug 25, 2009 9:36 am

bounce No Angguk2.. geleng2.. angguk2.. guling2...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa sudah Jadi?????   Today at 12:02 am

Back to top Go down
 
Apa sudah Jadi?????
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: