1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Posts : 79
Join date : 2009-08-10
Location : menanti seruan dilangit

PostSubject: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Sun Aug 16, 2009 11:42 pm

nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill



Senyum sampai ke telinga Akhil Hayy dan Waheeda dalam gambar perkahwinan @ pernikahan diorang nie. Gembira la tue tercapai jugak hasrat yang terpendam lama di hati. Tahniah la..

Kesian Maiza bersahur dan berbuka puasa sorang-sorang nanti. Bestlah Waheeda dan Akhil dapat berpuasa bersama-sama. Apa nak dikata. Rezeki masing-masing.

Back to top Go down
View user profile http://khalifah.forum.st
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Mon Aug 17, 2009 2:22 am

akhirnya terbukti jua siapa yang benar
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Mon Aug 17, 2009 9:29 am

hal rumah tangga org malas nak campur.. tp amat menyedihkan masjid yg lama runtuh gara gara nak membina masjid yg baru...
Back to top Go down
View user profile
SilverSky
Moderateur
Moderateur


Posts : 37
Join date : 2009-08-16

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Mon Aug 17, 2009 9:46 am

kalo boleh, ambo nak elak bercakap pasal hal orang ni..takut nanti jatuh mengumpat plak..pahala diri sendiri ambo ni taktau la ada ke takde, pastu nanti kat akhirat nak kena bagi kat orang plak..adui, tak sanggup rasanya.. Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Mon Aug 17, 2009 10:21 pm

baguslah mcm tu nak sky
Back to top Go down
View user profile
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Tue Aug 18, 2009 3:31 am

dah itu namanya jodoh dan jodoh itu adalah kada' dan kadar sesaorang...doakanlah kebahagian mereka semoga kekal ke anak cucu...
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Tue Aug 18, 2009 12:10 pm

insyaallah kekal ke akhir hayat
Back to top Go down
View user profile
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Wed Aug 19, 2009 3:48 am

hal kepincangan rumahtangga jika boleh jgnlah di heboh2kan satu negara terutama melaui media tv dan akhbar..akibatnya bertambah kucar kacir jadinya...hanya saudara mara dan sahabat handai yg rapat saja yg perlu tahu..aku menyalahkan tv yg sengaja mencari publisiti murahan darihal rumahtangga orang...
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Wed Aug 19, 2009 3:13 pm

betul.. media hanya mencari keuntungan.. yg malu bukan sekadar pesangan yg bermasalah tu je.. tp anak2nya, keluarga dan sanak saudara mereka jugak..kasihan...
Back to top Go down
View user profile
taksygmlut



Posts : 3
Join date : 2009-08-19

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Wed Aug 19, 2009 3:49 pm

Admin wrote:
nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill



Senyum sampai ke telinga Akhil Hayy dan Waheeda dalam gambar perkahwinan @ pernikahan diorang nie. Gembira la tue tercapai jugak hasrat yang terpendam lama di hati. Tahniah la..


Hari tu bagai nak rak...bagitau kat semua media, wartawan...menafikan...takda apa2 atau kena mengena dgn AKhil Hayy...tup tup ...dah nikah...Siap marah lagi si Wahsini...tu..

http://duitkutu2u.cjb.net/
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Wed Aug 19, 2009 4:15 pm

taksygmlut wrote:
Admin wrote:
nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill



Senyum sampai ke telinga Akhil Hayy dan Waheeda dalam gambar perkahwinan @ pernikahan diorang nie. Gembira la tue tercapai jugak hasrat yang terpendam lama di hati. Tahniah la..


Hari tu bagai nak rak...bagitau kat semua media, wartawan...menafikan...takda apa2 atau kena mengena dgn AKhil Hayy...tup tup ...dah nikah...Siap marah lagi si Wahsini...tu..

http://duitkutu2u.cjb.net/

harap tuan hubungi admin untuk ruang iklan....

#3....
Back to top Go down
View user profile
budakjalanan
Moderateur
Moderateur


Posts : 72
Join date : 2009-08-19
Location : budakjalanan89@yahoo.com

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Wed Aug 19, 2009 9:07 pm

ank sape tu :idea:
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Wed Aug 19, 2009 10:36 pm

My sister dulu satu skola dengan minah ni. Skola Sains Kluang. Die cakap, minah ni memang dah gediks pun masa skola. So, tak heranlah kalau perangai macam tu. Bercakap bukan main, cakap diri teraniaya la. hakikatnya dia yang menganiaya orang. kak oi, janganlah menjatuhkan martabat kaum hawa.

APer pun, lepas ni banyakkan la bertaubat. Tak salah mengakui kesalahan di hadapan Allah kalau malu nak akui kesalahan di hadapan manusia.
Back to top Go down
View user profile
syahid09
moderator
moderator


Posts : 6
Join date : 2009-08-20

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Thu Aug 20, 2009 12:51 am

salam semua.. yang aku tahu diorang ni dah nikah tahun lepas lagi... sebelum ustz akhil cerai ngan bekas isteri dia...
setau aku diorang nikah dekat thailand... kawan aku sendiri cakap abang ipar dia yang jadi saksi..
Back to top Go down
View user profile
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Thu Aug 20, 2009 4:23 am

cukuplah..rasanya tak perlulah kita berkata hal rumah tangga org lagi...doakanlah saja agar mereka bahagia kekal hingga ke anak cucu...amin
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Mon Aug 24, 2009 3:16 am

budakjalanan wrote:
ank sape tu :idea:
anak2 akhil le tu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill   Today at 12:31 am

Back to top Go down
 
nikah, perkahwinan Waheeda dan Akhill
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: