1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 sembang-sembang warga khalifah

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Fri Aug 21, 2009 1:40 pm

patriot wrote:
ekin wrote:
patriot wrote:
selalunya jam berapa waktu kemuncak khalifah ? scratch

selalau selalu la jenguk kat sini.. boring cakap sorang2.. cam org gila.. : :hello: :


kesian pulak saya membacanya...insyaallah..saya akan luangkan kesempatan untuk bersembang dgn saudari...selalunya saya ada di DD menepis hujah gila puak2 puaka umno tu...bila keadaan aman saya masuk lah jenguk2 kat sini...insyaallah Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy sy selalu jugak pg kat dd. kadang2 online,kadang2 sekadar memerhati je.. puak umno kat situ memang bodoh x bleh diajar, pandai x beh diikut.. sama ngan pemimpin mereka gak!
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Fri Aug 21, 2009 1:42 pm

ekin wrote:
patriot wrote:
ekin wrote:
patriot wrote:
selalunya jam berapa waktu kemuncak khalifah ? scratch

selalau selalu la jenguk kat sini.. boring cakap sorang2.. cam org gila.. : :hello: :


kesian pulak saya membacanya...insyaallah..saya akan luangkan kesempatan untuk bersembang dgn saudari...selalunya saya ada di DD menepis hujah gila puak2 puaka umno tu...bila keadaan aman saya masuk lah jenguk2 kat sini...insyaallah Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy sy selalu jugak pg kat dd. kadang2 online,kadang2 sekadar memerhati je.. puak umno kat situ memang bodoh x bleh diajar, pandai x beh diikut.. sama ngan pemimpin mereka gak!

heheee.. geram betul nampaknye ekin ni. cool ekin...cool.. flower
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Fri Aug 21, 2009 1:46 pm

Mujahid pelik la... Banyak kali daftar kat DD tapi bil nak log in tak boleh pun.. Last2 duduk jer la kat khalifah ni.. Padahal selalu gak tengok2 DD. Biler engar kenyataan "patung" UMNO tu rasa maam nak sekeh jer kepala dier.. Nak bidas cakap diorng tak boleh.. Sedih....
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Fri Aug 21, 2009 1:53 pm

mujahidmuda wrote:
Mujahid pelik la... Banyak kali daftar kat DD tapi bil nak log in tak boleh pun.. Last2 duduk jer la kat khalifah ni.. Padahal selalu gak tengok2 DD. Biler engar kenyataan "patung" UMNO tu rasa maam nak sekeh jer kepala dier.. Nak bidas cakap diorng tak boleh.. Sedih....

kenapa plak x bleh? pelik la plak.. sy okey je.. kalau ada masa kat tko,uo,tkod pun bleh..
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Fri Aug 21, 2009 1:57 pm

Ntahlah.. Dah 3 kali daftar.. Masa kat TKO pun samer gak..
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Fri Aug 21, 2009 2:00 pm

mujahidmuda wrote:
Ntahlah.. Dah 3 kali daftar.. Masa kat TKO pun samer gak..

x dapat lah sy membantu.. kena tanya admin kat sana ni..
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Fri Aug 21, 2009 2:02 pm

Tak pe lah.. Rasanya e-mail ada problem kot.
Back to top Go down
View user profile
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Sat Aug 22, 2009 4:56 am

mujahidmuda wrote:
Tak pe lah.. Rasanya e-mail ada problem kot.


kalau pakai e-mail yahoo, mungkin ada problem...pakai ID asal lah..mana tau dapat..
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 24, 2009 2:44 am

patriot wrote:
mujahidmuda wrote:
Tak pe lah.. Rasanya e-mail ada problem kot.


kalau pakai e-mail yahoo, mungkin ada problem...pakai ID asal lah..mana tau dapat..
betul.yahoo sll ada masalah
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 24, 2009 10:06 am

Oooooooooo...... patutlah.. Mujahid guna yahoo la tuuu.. Isk.. nasb baik apat tau.. Timer kasih...
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 31, 2009 1:56 pm

nak sembang pe ye tghari cam ni?
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 31, 2009 2:39 pm

pensil 2B wrote:
nak sembang pe ye tghari cam ni?

dah beli baju raya?
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 31, 2009 2:45 pm

baru gunting n jahit tepi. tak siap cantum lagi
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 31, 2009 2:49 pm

rajin.. sy beli yg siap je.. kalau nak kira kos beli kain n jahit,rasanya lagi mahal kot.. tp kalau jahit sendiri tu jimat le sikit.. tema apa taun ni?
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 31, 2009 2:58 pm

betul ckp ekin tu. mmg lagi jimat beli yg dah siap. sblm ramadhan aritu..2B jln2 kat s'gor... so beli la kain wat kenangan. tu yg beli kain lom siap. 2B jahit sendiri je.


tema? tahun ni takde tema.
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 31, 2009 3:04 pm

bleh ambik upah jait baju ke? kalau sy setakat jait baju kurung je bleh la.. kalau yg lain2 tu x reti..

sebenarnya abah dulu tukang jait baju.. semua jenis baju dia tau.. dulu masa sekolah mana minat nak belajar menjahit. sekarang nak belajar ngan dia dah x bleh.. dah terlambat.. dia dah hilang penglihatan..
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 31, 2009 3:22 pm

2B sama mcm ekin. baju kurung je reti. 2B juz jahit baju sendiri n baju adik beradik je. bantu2 mak.


takpe la ekin. kan byk kelas menjahit skang ni. masih belum terlambat.

knp abah boleh hilang penglihatan? diabetis ke?
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Aug 31, 2009 3:27 pm

dia x de kencing manis pun.. asalnya mata dia luka masa kekebun.. pastu kena jangkitan.. masa yg sama dia kena demam panas.

dan dah tertulis takdirnya dia dijangkiti glokoma, sejenis penyakit mata yg menyerang saraf mata.. sebenarnya dia x buta secara mendadak, tp hilang penglihatan secara perlahan.. dan sekarang die dah buta sepenuhnya..
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Wed Sep 02, 2009 7:33 am

bahayakan kalau kena jangkitan2 kuman ni. emmm tak pe la ekin. jgn sedih. yg penting ekin masih dpt berbakti pd abah ekin. masih belum terlambat.
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Wed Sep 02, 2009 9:28 am

pensil 2B wrote:
bahayakan kalau kena jangkitan2 kuman ni. emmm tak pe la ekin. jgn sedih. yg penting ekin masih dpt berbakti pd abah ekin. masih belum terlambat.

betul ekin...blum terlambat...rebutlah syurga Allah..sebab sekarang abah melihat dengan mata hati...andai dia redho dengan kamu...maka Allah pun redho sama...
Back to top Go down
View user profile
talikasutkayu



Posts : 9
Join date : 2009-08-22
Location : bandar tasek selatan

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Sep 14, 2009 8:15 am

salam warahmah
Admin or MOD ..nape tak separate ..maksud aku ..separate by topic
mcm TKO or DD
politik
Kemasyarakatan
sembang kosog or what else...
kalau mix mcm ni nakmpak pening skit laa nk cari sesuatu isu

talikasutkayu:sekadar bertanya
Back to top Go down
View user profile http://talikasutkayu-talikasutkayu.blogspot.com/
Syahid
Moderateur
Moderateur


Posts : 105
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Mon Sep 14, 2009 4:34 pm

apa citer khalifah , kurang pengunjung
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sembang-sembang warga khalifah   Today at 11:59 pm

Back to top Go down
 
sembang-sembang warga khalifah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: