1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Mon Aug 17, 2009 10:27 am

SilverSky wrote:
langau wrote:
SilverSky wrote:
langau wrote:
SilverSky wrote:
Tuan sukatani...sejak bila sukapanah plak?

saya ni, pergi mana-mana forum pun, ini jer la avatar yg saya pakai skarang. Buat masa ni, belum terpikir lagi nak pakai avatar lain..saya memang suka letak gambar diri sendiri sebagai avatar...

mungkin sejak kene sengat kalajengking tempoh hari....bisa dah meresap jauh....hehehe

sape kena sengat ngan kala lipit?

abang suketani kita lah...kesian kat dia....berlubang betis...

mak aih...takkan kena sengat sampai berlubang? biar betul..?

sakit tak?

masuk wad?

bapak aku kena pagut ngan ular sawa yg tak berbisa sampai masuk wad 4 hari sebab darah dicemari kuman...kalo la ular sawa tu ada bisa, tentu aku dah jadi anak yatim... Crying or Very sad

kecik aje....tapi sakit katanya....tu ada link DD aku bagi tu....
Back to top Go down
View user profile
SilverSky
Moderateur
Moderateur


Posts : 37
Join date : 2009-08-16

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Mon Aug 17, 2009 10:36 am

Shocked

ngeri siot...
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Mon Aug 17, 2009 10:38 am

SilverSky wrote:
Shocked

ngeri siot...

betul..ngeri......tapi Alhamdulillah...banyak pengalaman dan ilmu dapat dihasilkan/dikongsikan dalam thread tu.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Mon Aug 17, 2009 9:21 pm

SilverSky wrote:
Tuan sukatani...sejak bila sukapanah plak?

saya ni, pergi mana-mana forum pun, ini jer la avatar yg saya pakai skarang. Buat masa ni, belum terpikir lagi nak pakai avatar lain..saya memang suka letak gambar diri sendiri sebagai avatar...

betul ke gambar diri sndiri tu? huhuuu

bila silverSky kata tu gambar sendiri.. teringat saya sorang guy cina dress up mcm final fantasy tu. selalu jumpa dia kat jusco Johor Jaya. dgn kasutnye..ntah kat mana la dia beli kasut tu. dgn rambutnye. mmg menarik perhatian orang ramai la.
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Mon Aug 17, 2009 9:58 pm

rambut mcm tu kalau cicak jatuh takdan nak kata apa. terus jalan Laughing
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Mon Aug 17, 2009 11:40 pm

awang_trasher wrote:
rambut mcm tu kalau cicak jatuh takdan nak kata apa. terus jalan Laughing


ntah2 cicak sesat dlm rambut tu. Laughing
Back to top Go down
View user profile
suketani
Moderateur
Moderateur


Posts : 115
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 1:11 am

SilverSky wrote:
Tuan sukatani...sejak bila sukapanah plak?

saya ni, pergi mana-mana forum pun, ini jer la avatar yg saya pakai skarang. Buat masa ni, belum terpikir lagi nak pakai avatar lain..saya memang suka letak gambar diri sendiri sebagai avatar...

Betul kata langau tue. Bisa kala lipit tue dah meresap dalam darah. Sebab tue sekarang dia suka nak mengengat jaa.
Back to top Go down
View user profile
suketani
Moderateur
Moderateur


Posts : 115
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 1:18 am

SilverSky wrote:
saya ni, pergi mana-mana forum pun, ini jer la avatar yg saya pakai skarang. Buat masa ni, belum terpikir lagi nak pakai avatar lain..saya memang suka letak gambar diri sendiri sebagai avatar...

.......



Back to top Go down
View user profile
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 3:22 am

Macam wak lah.. Wak suka grafik computer.. Dan wak suka main video Game..
Tapi takdelah memain kalau berforum.. :afro:
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 3:27 am

ibnuhasanarrembawi wrote:
Itu peta Rembau.

Sesuailah dengan namaku. Laughing Tapi tak ada kena mengena dengan budak KJ tuh. Rolling Eyes

Korang tahu tak kat mana Rembau??? Pernah pegi ka???


ooo...asal rombau ko...tompek cikgu bard...KJ tu den tak konal pun..ontah hantu mano dio agak ei..hantu politik wang kot..
Back to top Go down
View user profile
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 3:30 am

patriot wrote:
ibnuhasanarrembawi wrote:
Itu peta Rembau.

Sesuailah dengan namaku. Laughing Tapi tak ada kena mengena dengan budak KJ tuh. Rolling Eyes

Korang tahu tak kat mana Rembau??? Pernah pegi ka???


ooo...asal rombau ko...tompek cikgu bard...KJ tu den tak konal pun..ontah hantu mano dio agak ei..hantu politik wang kot..

Itu tompek den gak ( Jawa cakap nogori ).. Selalu den jumpo Khairy Nie kalau poie balik Kg ghumah mertuo..
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 3:33 am

wakjeng wrote:
patriot wrote:
ibnuhasanarrembawi wrote:
Itu peta Rembau.

Sesuailah dengan namaku. Laughing Tapi tak ada kena mengena dengan budak KJ tuh. Rolling Eyes

Korang tahu tak kat mana Rembau??? Pernah pegi ka???


ooo...asal rombau ko...tompek cikgu bard...KJ tu den tak konal pun..ontah hantu mano dio agak ei..hantu politik wang kot..

Itu tompek den gak ( Jawa cakap nogori ).. Selalu den jumpo Khairy Nie kalau poie balik Kg ghumah mertuo..


khairy tu mano nak ingat kek kampong...dokek pilihanrayo yo baru nampak muko ei... :afro:
Back to top Go down
View user profile
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 3:36 am

patriot wrote:
wakjeng wrote:
patriot wrote:
ibnuhasanarrembawi wrote:
Itu peta Rembau.

Sesuailah dengan namaku. Laughing Tapi tak ada kena mengena dengan budak KJ tuh. Rolling Eyes

Korang tahu tak kat mana Rembau??? Pernah pegi ka???


ooo...asal rombau ko...tompek cikgu bard...KJ tu den tak konal pun..ontah hantu mano dio agak ei..hantu politik wang kot..

Itu tompek den gak ( Jawa cakap nogori ).. Selalu den jumpo Khairy Nie kalau poie balik Kg ghumah mertuo..


khairy tu mano nak ingat kek kampong...dokek pilihanrayo yo baru nampak muko ei... :afro:

Biasolah.. kalau masalah keluarga meh lah dio kek kampong.. Keluarga diUtamakan.. Rakyat kemudian.. lol!
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 12:08 pm

khairy mcm pengundi hantu gak. time pilihanraya je muncul
Back to top Go down
View user profile
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Tue Aug 18, 2009 11:07 pm

awang_trasher wrote:
khairy mcm pengundi hantu gak. time pilihanraya je muncul

Haha.. Standard lah..
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Wed Aug 19, 2009 10:55 am

wakjeng wrote:
awang_trasher wrote:
khairy mcm pengundi hantu gak. time pilihanraya je muncul

Haha.. Standard lah..

"jin" upahan...... Laughing
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Mon Aug 24, 2009 3:22 am

time nak PRK mulale mcm2 majlis ada. kendurile, derma le semua ada
Back to top Go down
View user profile
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Mon Aug 24, 2009 10:00 am

time tu, bukan setakat rembau jer dia ada, kalau bolh, satu N9 dia nak tunjuk muka.. Haha,..
Back to top Go down
View user profile
talikasutkayu



Posts : 9
Join date : 2009-08-22
Location : bandar tasek selatan

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Thu Aug 27, 2009 9:37 am

avatarku adalah diriku
Back to top Go down
View user profile http://talikasutkayu-talikasutkayu.blogspot.com/
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Thu Aug 27, 2009 9:40 am

talikasutkayu wrote:
avatarku adalah diriku

tampak hebat..... Very Happy

"selamat berforum dan selamat berpuasa...."
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?   Today at 6:19 am

Back to top Go down
 
Avatar pilihan : kenapa anda pilih avatar itu ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» New! Avatar Creator feature on the Avatar Page
» Your Profile - Avatar
» script for avatar in Topics and Recent topics widget
» Avatar in the Recent Topics
» How to add the avatar in the User's Control Panel ?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: