1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
suketani
Moderateur
Moderateur


Posts : 115
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Wed Aug 12, 2009 10:04 am

Admin,
Kenapa forum ini diberi nama TKO2 ?

Kalau anda type TKO2 di search engine, dah banyak orang lain guna TKO2.
Kenapa tidak pilih nama yg unique.

Admin (WM), tolong beri penjelasan.

Wassalam.
Back to top Go down
View user profile
angah108
moderator
moderator


Posts : 19
Join date : 2009-08-11
Location : Dalam Tanah

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Wed Aug 12, 2009 12:13 pm

adik beradik....hehehehehehe
Back to top Go down
View user profile
Syahid
Moderateur
Moderateur


Posts : 105
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Wed Aug 12, 2009 3:45 pm

kalau letak syahid forum pun ok gak Very Happy
Back to top Go down
View user profile
suketani
Moderateur
Moderateur


Posts : 115
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Wed Aug 12, 2009 5:05 pm

OK laa.. nama Khalifah.
Kalau orang Arab tersesat pun tak pa. Dia orang pun boleh berforum kat sini. :farao:
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Thu Aug 13, 2009 12:12 am

apa2 aje
Back to top Go down
View user profile
finecarbure
Moderateur
Moderateur


Posts : 65
Join date : 2009-08-13
Location : disini...

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Thu Aug 13, 2009 2:12 pm

apa la ada pd nama.. yg penting isi dan penyampaian Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Syahid
Moderateur
Moderateur


Posts : 105
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Thu Aug 13, 2009 5:54 pm

finecarbure wrote:
apa la ada pd nama.. yg penting isi dan penyampaian Very Happy

dengan nama , kita boleh tarik ramai forumer. contohnya kalau kita letak jodoh.forum.
mesti ramai masuk . Very Happy
Back to top Go down
View user profile
finecarbure
Moderateur
Moderateur


Posts : 65
Join date : 2009-08-13
Location : disini...

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Thu Aug 13, 2009 6:24 pm

Syahid wrote:
finecarbure wrote:
apa la ada pd nama.. yg penting isi dan penyampaian Very Happy

dengan nama , kita boleh tarik ramai forumer. contohnya kalau kita letak jodoh.forum.
mesti ramai masuk . Very Happy

Laughing Laughing khalifah besar pengertiannya...

khalifah=pemimpin

memimpin rakyat malaysia bangkit dari tidur yg lena selama 52 tahun dibwh pemerintahan UMNO... Very Happy

ok tak? wa tibai je
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Fri Aug 14, 2009 9:00 pm

ye la.. pendapat aku nama khalifah utk forum mcm kurang sesuai la.

tp..aku tak dpt pulak nama lain utk bg idea. hmmm..

nama apa ye yg sesuai scratch scratch

scratch

Back to top Go down
View user profile
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Sun Aug 16, 2009 3:09 am

kalau nak beri nama lain...WACANA RAKYAT atau singkatan WR...cadangan ajer... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Sun Aug 16, 2009 10:55 am

pada saya nama khalifah ni dah ok.. pengisian tu yg penting..
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Sun Aug 16, 2009 6:21 pm

reramai meriahkan forum ni
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Sun Aug 16, 2009 9:31 pm

how about UKHUWAH?
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Mon Aug 17, 2009 2:36 am

kena tanya tuan tanah napa bagi nama ni
Back to top Go down
View user profile
finecarbure
Moderateur
Moderateur


Posts : 65
Join date : 2009-08-13
Location : disini...

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Mon Aug 17, 2009 2:55 pm

masih menanti penjelasan...
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Mon Aug 17, 2009 9:28 pm

Admin wrote:
sebab forum ini dinamakan khalifah kerna kita sudah nak hampir ke zaman khalifah

maybe tak lama lagi insyaallah...


perang mengunakan pedang??
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Mon Aug 17, 2009 10:29 pm

pedang jalan terakhir. selagi ada peluru, habiskannnnn
Back to top Go down
View user profile
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Wed Aug 19, 2009 4:07 am

tak perlu itu semua...kita gunakan akal...
Back to top Go down
View user profile
ekin
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-13
Location : kat atas buaian ni..

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Wed Aug 19, 2009 1:38 pm

patriot wrote:
tak perlu itu semua...kita gunakan akal...

betul tu.. kita guna jerangkap samar..
Back to top Go down
View user profile
budakjalanan
Moderateur
Moderateur


Posts : 72
Join date : 2009-08-19
Location : budakjalanan89@yahoo.com

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Wed Aug 19, 2009 1:43 pm

awang_trasher wrote:
pedang jalan terakhir. selagi ada peluru, habiskannnnn
bila nk abis pluru daaaa. Laughing
Back to top Go down
View user profile
pensil 2B
Moderateur
Moderateur


Posts : 112
Join date : 2009-08-14

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Wed Aug 19, 2009 2:10 pm

budakjalanan wrote:
awang_trasher wrote:
pedang jalan terakhir. selagi ada peluru, habiskannnnn
bila nk abis pluru daaaa. Laughing


selagi tak menang..selagi tu la ta habis
Back to top Go down
View user profile
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Thu Aug 20, 2009 6:16 am

ekin wrote:
patriot wrote:
tak perlu itu semua...kita gunakan akal...

betul tu.. kita guna jerangkap samar..


tipu muslihat dalam peperangan adalah dibenarkan...
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Mon Aug 24, 2009 3:29 am

patriot wrote:
ekin wrote:
patriot wrote:
tak perlu itu semua...kita gunakan akal...

betul tu.. kita guna jerangkap samar..


tipu muslihat dalam peperangan adalah dibenarkan...
yup, IMP amat penting
Back to top Go down
View user profile
patriot
Moderateur
Moderateur


Posts : 168
Join date : 2009-08-11

PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Mon Aug 24, 2009 3:58 am

awang_trasher wrote:
patriot wrote:
ekin wrote:
patriot wrote:
tak perlu itu semua...kita gunakan akal...

betul tu.. kita guna jerangkap samar..


tipu muslihat dalam peperangan adalah dibenarkan...
yup, IMP amat penting


Ilmu Medan Perang ???
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.   Today at 12:02 am

Back to top Go down
 
Kenapa beri nama TKO2 -- tak ada nama lain ka.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» It's Foy not Hoy! Spurs fans abuse Olympic champion instead of blunder ref

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: Sudut Moderator-
Jump to: