1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 sunyi

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
talikasutkayu



Posts : 9
Join date : 2009-08-22
Location : bandar tasek selatan

PostSubject: sunyi   Wed Sep 30, 2009 1:55 pm

salam warahmah
aku nampak forum khalifah ni agak sunyi.
Cadangan aku. MOD atau mana2 yg berkaitan cuba msj kpd all forumers kat TKO,TKOD,DD,UO atau mana2 forum atau website join khalifah.forum
aku tau skang ni agak sukar sbb TKO,TKOd telah diserang hebat begitu juga DD mungkin diserang ..dh tak leh access pagi ni

Sekiranya semua portal PR dh ok..cuba msj pd semua forumers supaya khlifah.forum tidak sunyi sepi dan menjadi alternatif bagi forumers seandainya portal PR diserang lg.


talikasutkayu:sekadar cadangan drunken study
Back to top Go down
View user profile http://talikasutkayu-talikasutkayu.blogspot.com/
zulkbo
moderator
moderator


Posts : 17
Join date : 2009-08-13
Location : Bumi Allah

PostSubject: Re: sunyi   Tue Oct 06, 2009 7:08 pm

ye lah sunyi ..kekadang
saya sesorang jer
online...
Back to top Go down
View user profile
hilda_hilda



Posts : 10
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: sunyi   Wed Oct 07, 2009 8:26 pm

zulkbo wrote:
ye lah sunyi ..kekadang
saya sesorang jer
online...

Sunyi je kat sini....
Ada orang x.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sunyi   Today at 12:01 am

Back to top Go down
 
sunyi
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: