1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ahlan was'sahlan ya marhaban Ramadhan...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: ahlan was'sahlan ya marhaban Ramadhan...   Fri Aug 21, 2009 4:08 pm

Kalau tengok keletah anak sedara berbuka, depan pinggan dia penuh kuih dan lauk-pauk special untuk dia sorg! Last2 yang dia makan tak habis, sibuk nak rasa kita punya pulak. Last2 bila suruh gi terawikh, ah tak larat/. Muka pun dah merah tahan perut yang penuh dek makanan. Geram rasanya.
Back to top Go down
View user profile
talikasutkayu



Posts : 9
Join date : 2009-08-22
Location : bandar tasek selatan

PostSubject: Re: ahlan was'sahlan ya marhaban Ramadhan...   Sat Aug 22, 2009 8:46 am

salam warahmah
Alhamdulillah...hari ni hari pertama ramadhan untuk tahun ini dan mungkin ramadhan terakhir untuk kita
hari ni ana baru register kat forum ni
nampak menarik mudahan setanding TKO dengan pelbagai info dan juga apa jua yg berkaitan dengan hidup dan mati kita sebagai hamba Allah Very Happy Very Happy

http://talikasutkayu-talikasutkayu.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://talikasutkayu-talikasutkayu.blogspot.com/
mujahidmuda
Moderateur
Moderateur


Posts : 107
Join date : 2009-08-18
Age : 30
Location : hujung medini

PostSubject: Re: ahlan was'sahlan ya marhaban Ramadhan...   Sat Aug 22, 2009 1:22 pm

Ahlan ke ruangan forum ni.. Semoga forum ini menjadi medan untuk mencakna minda dan bertukar buah fikiran..

Apa pun, kita tak tahu bila tiba ajal kita. Jadi gunakanlah masa yang ada untuk memperbaiki diri kita. kalau kita tak mampu jadi yang lebih baik di mata manusia, sekurang-kurangnya kita dapat perbaiki diri menjadi yang lebih baik di hadapan Allah.. Salam alaik..
Back to top Go down
View user profile
awang_trasher
Moderateur
Moderateur


Posts : 206
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: ahlan was'sahlan ya marhaban Ramadhan...   Mon Aug 24, 2009 2:42 am

rezeki usahawan segera
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ahlan was'sahlan ya marhaban Ramadhan...   Today at 12:32 am

Back to top Go down
 
ahlan was'sahlan ya marhaban Ramadhan...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: