1407 - 1447في انتظار وجود المهدي

1407 - 1447في انتظار وجود المهدي


 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Cmne Persiapan raya anda??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hiemavary
moderator
moderator


Posts : 26
Join date : 2009-08-19
Location : New castle, Malaysia

PostSubject: Cmne Persiapan raya anda??   Sun Aug 30, 2009 9:34 am

Salam smua..da start sminggu kite brpuasa..anda smu,cmne..da start ke persiapan rya..klau perempuan skrg ttntu akn cbuk utkm menjahit dan menempah pakaian dan merancang mmbeli prkakasan mmbuat kek n biskut..tp org kita ni suka mmbuat prsiapan last minute..
Back to top Go down
View user profile
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Cmne Persiapan raya anda??   Sun Aug 30, 2009 6:59 pm

salam....

aku macam biasalah...kalau tak ada "bonus" penjawat awam...maka repakai ajelah yang tahun sudah yang tahun sudah lagi satu yang lalu punya....syukur Alhamdulillah..
Back to top Go down
View user profile
wakjeng
moderator
moderator


Posts : 14
Join date : 2009-08-15
Location : Nilai-sepang

PostSubject: Re: Cmne Persiapan raya anda??   Sun Aug 30, 2009 11:51 pm

Tahun nie wak pakai t-shirt atau kemeja jer... baju melayu pakai yang hak kahwin/nikah dulu... Pakai pun masa solat sunat Raya jer... pastu dah kena bergegas ke tempat kerja..
Back to top Go down
View user profile http://wakjeng.blogspot.com/
langau
Moderateur
Moderateur


Posts : 253
Join date : 2009-08-15
Location : ipoh, rinching, tokai

PostSubject: Re: Cmne Persiapan raya anda??   Mon Aug 31, 2009 12:18 am

wakjeng wrote:
Tahun nie wak pakai t-shirt atau kemeja jer... baju melayu pakai yang hak kahwin/nikah dulu... Pakai pun masa solat sunat Raya jer... pastu dah kena bergegas ke tempat kerja..

tak apelah wak....jimat kan perbelanjaan...lagipun keluarga paling utama...
Back to top Go down
View user profile
hiemavary
moderator
moderator


Posts : 26
Join date : 2009-08-19
Location : New castle, Malaysia

PostSubject: Re: Cmne Persiapan raya anda??   Mon Aug 31, 2009 9:16 am

wakjeng wrote:
Tahun nie wak pakai t-shirt atau kemeja jer... baju melayu pakai yang hak kahwin/nikah dulu... Pakai pun masa solat sunat Raya jer... pastu dah kena bergegas ke tempat kerja..
sy raya mcm xraye je...xmeriah mcm dulu-dulu....raya pn tunggu org datang rmah je...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cmne Persiapan raya anda??   Today at 12:32 am

Back to top Go down
 
Cmne Persiapan raya anda??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
1407 - 1447في انتظار وجود المهدي  :: FORUM :: FORUM SEMBANG-
Jump to: